Politica de Retur

Ne asiguram ca produsele expediate sa fie in stare perfecta conform comenzii transmise.

Conform legislatiei in vigoare (ord. 34/2014 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.

Va rugam ca la primirea coletului sa va asigurati ca toate produsele sunt in regula.
In cazul putin probabil a unui colet neconform cu comanda transmisa pe site, va rugam sa ne contactati la office@moaraveche.com

Produsele nealimentare pot fi returnate in termen de 14 zile de la primirea comenzii, in ambalajul original, nedeteriorat.

Pentru returnarea totala sau partiala a unei comenzi care nu contine produse alimentare, va rugam sa completati formularul de mai jos. Retragerea din contract se va efectua prin returnarea produselor nealimentare prin curierat rapid. Costurile de returnare a produselor cad in sarcina consumatorului.
Returnarea sumelor se va face prin plata online in contul mentionat in instiintarea de retur, deindata, sau, nu mai tarziu de 14 zile de la data cand magazinul a primit cererea de returnare.

Formular retur